Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم روستاهای "بم پشت" از توابع شهرستان سراوان در جنوب سیستان و بلوچستان با جمعیت ۲۸۰۰۰ نفر سال‌هاست از قطعی‌های چندین روزه آنتن تلفن همراه رنج می‌برند و این داستان برای مردم تکراری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، مردم روستاهای بخش "بم پشت" از توابع شهرستان سراوان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان با جمعیتی بالغ بر 28000 نفر سال‌هاست از قطعی‌های چندین روزه آنتن تلفن همراه رنج می‌برند و این داستان برای مردم این خطه تکراری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که سرعت پیشرفت ابزار و علوم ارتباطی به طور چشم‌گیری افزایش پیدا کرده و روزانه شاهد ظهور و بروز نسل‌های جدید ارتباطی هستیم اما روستاهای بم پشت از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی محروم بوده و مدت‌هاست مشترک مورد نظر در دسترس نیست!

قطعی متداوم آنتن‌دهی به معضلی اصلی برای ارتباطات 28 هزار نفر در بم پشت تبدیل شده که نیاز است در سریعترین زمان فکری اساسی به حل این معضل صورت گیرد؛ البته با پیگیری‌های رسانه‌ای به ویژه گزارشات متعدد تسنیم فیبر نوری از سراوان به شهر "سیرکان" مرکز بخش بم پشت که پیش از این به صورت هوایی کشیده شده بود و همین موضوع مکرراً موجب قطعی آن می‌شد، چند ماه است زمینی شده و به بهره‌برداری رسیده و مرکز این بخش دیگر مشکلات قطعی آنتن‌دهی ندارد؛ اما روستاهای این منطقه همچنان با این مشکل اساسی دست و پنجه نرم می‌کنند.

پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شودپیگیری گزارش| «کلید قطع انتن دهی» در دست خرابکاران/ فیبرهای نوری بم پشت باز هم قطع شدپیگیری تسنیم| ادامه قطعی آنتن دهی در دهستان "کشتگان " بم پشت در سیستان و بلوچستانپیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شود

از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم

یکی از اهالی بخش بم پشت به خبرنگار تسنیم در سراوان می‌گوید: واقعیت امر این است که دیگر از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم؛ در پی هر دوره قطعی، وصل مجدد به طور میانگین پنج تا هفت روز به طول انجامیده که این امر فعالیت‌های اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و ... مردم را به طور کامل مختل کرده و عملاً ارتباط روستاهای بم پشت با دنیای بیرونی را قطع کرده است.

وی افزود: داستان قطعی آنتن‌دهی برایمان تکراری شده و سال‌هاست تماس‌ها و پیام‌های ما پاسخی از سمت مسئولین دریافت نمی‌کند. برایتان از چه بگویم؛ از مشکلات راه و آب یا عدم آنتن‌دهی مناسب و قطعی مکرر، مردم ما خسته شده‌اند و البته کسی در این زمینه پاسخگو نیست و حق مردم مرزدار این خطه از خاک جمهوری اسلامی ایران این نیست.

شهروند دیگری در این باره گفت: من همینجا از مسئولان شهرستان سراوان می‌خواهم برای یک شب هم شده میهمان روستاهای این منطقه شوند تا با مشکلات مردم مرزدار آشنا شوند و ببینند مردم برای چه هزاران مشکل شهرنشینی را به جان می‌خرند و از روستاها مهاجرت می‌کنند.

وی اضافه کرد: از مسئولین مربوطه می‌خواهیم هرچه زودتر چاره‌ای برای این معضل جدی پیدا کنند و همچنین خواهان برخورد با مدیر مخابرات سراوان به دلیل عدم پاسخگویی و ناکارآمدی هستیم.

خبرنگار تسنیم در سراوان چند مرحله تلاش کرد تا جهت پیگیری موضوع با مسئولان شرکت مخابرات استان تماس بگیرد اما مسئولان این شرکت پاسخگو نبوده‌اند.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم در راستای دریافت پاسخ اداره‌کل مخابرات استان سیستان و بلوچستان در خصوص قطعی مستمر آنتن تلفن همراه در بخش بم پشت شهرستان سراوان به دریافت این پاس از سوی روابط عمومی این مجموعه منتج شد "چون منطقه کوهستانی بادخیز است شدت باد باعث قطعی فیبر شده که همکاران ما در حال رفع مشکل هستند؛ البته عمده قطعی فیبر در بیشتر مناطق عمدی و توسط عده ای افراد خرابکار صورت می‌گیرد."

انتهای پیام/393/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان آنتن تلفن همراه شهرستان سراوان تلفن همراه آنتن دهی بم پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۳۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد صالحی شامگاه چهارشنبه با حضور در سیمای مرکز نور گفت: همزمان با سفر دور دوم رئیس جمهور به قم مرکز الکترونیک ارتباط مردمی دولت در استان قم فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی گفت: مرکز ارتباطات مردمی با دریافت انتقادات، ایده‌ها و نظرات، درخواست‌ها، شکایات و گزارش‌های مردمی می‌کوشد تا با برقراری ارتباط پویا میان مردم و دولت و همچنین افزایش سطح دسترسی به مسئولان و کارگزاران دولت، با رویکرد حل مشکل و همفکری در برنامه ریزی‌ها زمینه مشارکت تمامی اقشار جامعه را عملی سازد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: در دلت سیزدهم و در سفرهای استانی مردم نیازی ندارند برای دادن نامه‌های خود حضور فیزیکی داشته باشند و می‌توانند از طریق سامانه سامد درخواست خود را ثبت کنند.

صالحی بیان کرد: معاونان وزیران در ۳۰ میز خدمت برپا شده در ادارت و دستگاه‌های اجرایی استان آماده خدمت رسانی به مردم شهر مقدس قم هستند و دیدارهای چهره به چهره نمایندگان وزارتخانه‌ها و معاونین وزرا به چهره در این ستادها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در مراجعات مردمی به ستادهای ارتباطات مردمی برای درخواست‌ها دستور اقدام داده می‌شود و اگر برای درخواستی نمی‌توان اقدام قانونی انجام داد، به شهروندان اطلاع رسانی می‌شود.

وی عنوان کرد: مردم با ثبت درخواست‌های خود در سامانه سامد می‌توانند با دریافت کد رهگیری فرایند رسیدگی به درخواست خود را دنبال کنند.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: تنها جایی که می‌شود نامه‌های مکتوب مردمی را دریافت کرد در برنامه دیدار مردمی رئیس جمهور با مردم و در مراسم استقبال است که کارشناسان مرکز سامد در مسیر استقبال و اطراف حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها مستقر خواهند شد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: از صبح نخستین روز از فعالیت سامانه سامد بیش از ۷ هزار درخواست تا کنون ثبت شده و ۲۸۰۰ ملاقات چهره به چهره مسؤولان با مردم صورت گرفته است و این مرکز تا روز جمعه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی بیان کرد: مردم از دو طریق سامانه تلفنی ۱۱۱ و سایت 111.ir می‌توانند درخواست‌های خود را ثبت کنند.

وی بیان کرد: شعار مردمی مرکز ارتباطات مردمی دولت اقدام و یا اقناع مردم نسبت به درخواست‌های آنان است.

صالحی بیان کرد: غیر از سه سفر اول دولت سیزدهم در تمامی سفرهای دور نخست و دور دوم که بالغ بر ۵۰ سفر بوده، این مرکز در استان‌ها راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: تلاش شده تا موضوعات و دغدغه‌های نمایندگان اقشار مختلف و همه کسانی که دغدغه اقتصادی دارند در این سفر در دیدارهای حضوری شنیده شود و موضوعات مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

وی افزود: ۹۴ هزار درخواست سفرهای استانی دور اول مورد رسیدگی کامل قرار گرفته و پرونده آنان بسته شده است و در دور دوم سفرهای رئیس جمهور نیز نیز این برنامه ادامه دارد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: دولت مردمی تلاش دارد تا با نگاه امامین انقلاب در راستای جذب حداکثری اقدام کند و ما حتی برای اقلیت‌های مذهبی نیز برنامه‌های میز خدمت داشته ایم و اعتقاد داریم که باید به همه ایرانی‌ها خدمت رسانی کنیم.

کد خبر 6100994

دیگر خبرها

  • سورپرایز مدیر بایرن: خبری از سوال تکراری نبود!
  • بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد
  • موسیقی می تواند مصائب جامعه را کاهش دهد
  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی